Recicleaza deseurile pentru o tara curata

In Romania reciclarea produselor si a deseurilor creste pe zi ce trece doar atunci cand se fac campanii cu premii, dupa ce nu mai sunt campanii cu premii romanii tot pe strada arunc gunoaile. Sunt foarte suparat pe cetatenii acestei tari deoarece nu stiu sa recicleze chiar daca cosul de gunoi este la cativa metrii nu ii intereseaza, mai bine arunca gunoil pe strada decat in cosul de gunoi. Pentru a recicla nu ai nevoie de bani sau premii, acest lucru il faci pentru tine si pentru tara ta. Sa speram ca in Romania lucrurile se vor dezvolta in acest sens.

In tara sunt cateva firme care se ocupa cu reciclarea selectiva a deseurilor, o singura firma ofera cele mai bune informatii si cele mai bune campanii pentru reciclarea selectiva a deseurilor. Pentru a promova o actiune trebuie sa implici foarte multi copiii deoarece generatie tanara de acum vor invata cum sa recicleze si cum sa aiba grija de tara si de natura.Cei de la ECO ROM au creat un autocar pentru copii, in acest autocar se desfasoara foarte multe activitati pentru ai invata pe copii sa recicleze selectiv si sa aibe grija de mediul inconjurator.
Laboratorul Verde al Reciclarii este cel mai frumos proiect de reciclare a deseurilor din aceasta tara, ECO ROM au facut cel mai frumos lucru facut vreodata in aceasta tar. Ii invata pe copii cum sa recicleze deseurile intr-un mod foarte simplu. Laboratorul Verde al Reciclarii este autocarul de care am scris mai sus, autocarul va strabate urmatoarele orase: Bucuresti, Pitesti, Targoviste, Ploiesti, Slobozia, Constanta, Tulcea, Focsani, Iasi, Roman, Bacau, Sfantu Gheorghe, Brasov, Targu Mures, Medias, Sibiu, Cluj Napoca, Zalau, Arad, Deva, Targu Jiu, Craiova si Alexandria.

Autocarul soseste si in orasul Baia Mare in datile de 04.12 (Liceul de arta) si 05.12 (Scoala gimnaziala Avram Iancu). In Satu Mare autocarul soseste imediat dupa ce autocarul din Baia Mare ajunge in Satu Mare, in data de 06.12 (Scoala gimnazial Avram Iancu) si in data de 07.12 (la scoala Constantin Brancoveanu). Un numar de 25 de orase unde autocarul va merge pentru ai invata pe copii despre reciclarea selectiva.
 
Orice copiere a textului fara acceptul meu este o nerusinare.
Toate drepturile rezervate - Nicorici Alin Florin