Black Friday face furori in tara

In acest an evenimentul Black Friday a creat o mare zarva la toate magazinele online cat si cele offline. A fost foarte asteptat  acest eveniment dar multe magazine nu au facut fata la numarul de cumparatori si la numarul imens de trafic. Cel mai frumos lucru observat de mine a fost ca foarte multe persoane nu au stiut ce inseamna black friday chiar daca sau pregatit din timp. Un lucru este cert, magazinele in acest an au iesit pe profit, unele magazine au prelungit aceasta vinere neagra de cumparaturi pana duminica pentru a oferi clientilor preturile mult asteptate.

Anul acesta black friday a avut un succes foarte frumos in tara, preturile au fost foarte bune si sau vandut foarte multe produse generale. Unele magazine au oferit reduceri de pana la 99% la foarte multe accesori pentru telefoane mobile, altele magazine au oferit reduceri mai mici dar au fost vandute toate produsele la reducerile respective. Cele mai bune reduceri din acest an au fost la produse accesori pentru telefoane mobile, carti electronice si printate, telefoane mobile, laptop-uri, computere, televizoare, electrocasnice pentru bucatarie si haine.

Magazinele online in acest an nu au fost pregatite pentru a oferii suportul si functionalitatea magazinului online. Foarte multe magazine au specificat ca in acest an nu vor fi probleme si vor suporta foarte multe conexiuni in acelasi timp dar se pare ca acest lucru a fost o minciuna. Magazinele care au avut si au in continuare probleme sunt multe dar am sa enumar doar cateva magazine principale, magazinele sunt: domo, altex, emag, flanco, evomag s.a.m.d. La anul sper ca magazinele cunoscute care isi fac publicitate din greu sa fie mai pregatite pentru un numar mare de clienti si de un numar foarte mare de vizite. Black Friday 2012 se va termina peste cateva ore asa ca la urmatorul Black Friday magazinele sa fie pregatite.

0 comentarii:

 
Orice copiere a textului fara acceptul meu este o nerusinare.
Toate drepturile rezervate - Nicorici Alin Florin