Metode de a promova un website

In acest articol am sa discut despre cum puteti sa va promovati un website intr-un mod foarte simplu care nu te va costa nici un ban. Pentru a promova un website in online gratuit ai nevoie de minim o ora pe zi. Mai jos voi discuta despre cele mai bune metode de a promova un website sau orice proiect online, metodele sunt foarte simple asa ca nu va trebuie carti, cd-uri sau alte obiecte pentru a invata.

Link in semnaturi pe forumuri - este una dintre cele mai bune metode de a promova un website sau un produs, daca esti activ pe un forum sau mai multe forumuri poti castiga mai mult. Odata ce postezi sau raspunzi pe un forum link-ul va aparea in semnatura as ca de aici castigi backlink-uri si trafic foarte bun. Daca nu activati pe un forum puteti sa va faceti conturi si adaugat la URL adresa website-ului si asa castigati un backlink.

Comentarii pe bloguri - aceasta metoda se foloseste pentru crearea piramidelor de link-uri dar ajuta si la altceva, odata ce postezi un comentariu pe un blog cu link-ul tau castigi un backlink si cateva vizite. Este recomandat sa comentati pe mai multe bloguri pentru a atrage cat mai multe vizite si bine inteles cat mai multe backlink-uri gratuite. Nu este recomandat sa postati pe bloguri cu un pagerank negativ, mai bine postati pe bloguri cu un pagerank pozitiv de la unu in sus.

Inscrierea in directoare web - o metoda foarte folosita pentru cresterea rapida a pagerank-ului, la fiecare inscriere intr-un director web castigati un backlink care va ajuta la pagerank dar odata cu inscrierea siteului castigati si cateva vizite. Nu este recomandat sa faceti exces de aceasta metoda, cate 5 inscrieri pe zi este foarte bine. Sa nu cautati directoare web cu link reciproc niciodata.

Am scris putin despre trei metode gratuite de a promova un site pentru trafic cat si pentru cresterea pagerankului. Pentru a promova un site si a atrage cat mai mult trafic trebuie sa aveti un website decent cu un continut frumos. Aceste trei metode sunt gratuite si aveti nevoie de minim 25 de minute zilnic pentru a efectua aceste trei metode, pentru a urmari evolutia traficului va recomand sa folositi Google Analitycs iar pentru verificarea backlinkurilor recomand cu incredere majesticseo.

0 comentarii:

 
Orice copiere a textului fara acceptul meu este o nerusinare.
Toate drepturile rezervate - Nicorici Alin Florin