Se aproprie Black Friday

Black Friday este o sarbatoare foarte mare in Statele Unite ale Amercii, aceasta zi reprezinta ziua de cumparaturi inainte de a veni craciunul. In aceasta zi foarte multe magazine ofera reduceri substantiale la foarte multe produse din foarte multe categorii precum imbracaminte, incaltaminte, produse casnice, produse it, telefoane mobile, servicii de gazduire si asa mai departe. Aceasta sarbatoare a fost preluata si de unele magazine din Romania care se pregatesc foarte mult pentru ziua reducerilor, foarte multe magazine au anuntat ca au adaugat si ei programul reducerilor Black Friday.

Black Friday sau Vinerea Neagra va avea loc in data de 23 noiembrie si va tine 3 zile, unele magazine au inceput sa publice de acum foarte mari reduceri la unele produse, in ziua de 23 noiembrie va fi o zi foarte aglomerata la foarte multe magazine offline cat si online. Unelele dintre cele mai cunoscute magazine de pe internet si-au facut prezenta la acest eveniment nebun de reduceri care are loc in fiecare an. Am sa fac o lista cu cateva magazine online care si-au anuntat prezenta in Black Friday. In acest an foarte multe magazine vor oferi reduceri destul de mari si atractive la foarte multe produse si accesori, unele din magazine au anutat ca vor fi reduceri de pana la 80%.

Unele dintre cele mai bune magazine vin cu oferte bestiale de Black Friday, magazinele sunt cele mai cunoscute din tara la categoria produse electrice: eMag, evoMAG, clickshop si Altex. O alta serie de magazine ofera reduceri de Black Friday, categoria fashion: tinar, zorilestore, fashionup, 3suisses, catalinbotezatu, amafashion si watchshop. In acest an si cateva magazine de carti au adoptat aceasta zi a cumparaturilor negre, magazinele: libris, okian si nemira. Sunt foarte multe magazine care au adoptat aceasta zi a reducerilor dar nu le stiu. Aceasta zi a reducerilor este foarte bine primita de noi, clientii magazinelor.

0 comentarii:

 
Orice copiere a textului fara acceptul meu este o nerusinare.
Toate drepturile rezervate - Nicorici Alin Florin